LSI Dil Okulu Yeni Zelanda

Türk öğrenciler tarafından daha az tercih edilen bir ülke olarak Yeni Zelanda’yı seçebilir, böylece bol bol İngilizce’ye maruz kalarak kesinlikle öğrenebilirsin.

Bunun için de LSI’ın Auckland’daki okulunu ziyaret ederek İngilizce’ni kolaylıkla ilerletebilirsin.
Yeni Zelanda’daki dil eğitimin için, süre arttıkça hafta ücretinin düşmesi açısından daha hesaplı olan “Akademik Sömestr” ya da “Akademik Yıl” programlarını tercih edebilirsin.

Haftada 24 ya da 30 ders alarak en az 24, an fazla 48 hafta katılabileceğin bu programlar ile yoğun bir İngilizce eğitimi alırken Yeni Zelanda gibi bir ülke kültürünü daha yakından tanıyabilirsin.

Ama sen kısa süreli bir ziyaret planı yapıyorsan LSI’ın “Genel İngilizce” ya da “Yoğun İngilizce” programlarını tercih edebilirsin.

(Genel İngilizce’de haftada 20 ders, Yoğun İngilizce’de ise haftada 24 veya 30 ders İngilizce eğitimi alabilirsin.)

Ayrıca Yoğun İngilizce programları içinde İş veya Üniversite için İngilizce’ni geliştirebilir ya da Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC sınavlarına hazırlanabilirsin.

LSI Yeni Zelanda Dil Okulu Sana Neler Sunabilir?

İhtiyaç duyduğun konular üzerine birebir ya da mini grupla İngilizce dersleri alabilir; iş için İngilizce eğitiminde Uluslararası Ticaret, Takım Kurma, Liderlik Becerileri, Reklamcılık, e-Ticaret, Viral Pazarlama, Sosyal Medya… gibi konular üzerinden kendini geliştirebilir; çeşitli okul aktiviteleri ve gezilere katılabilirsin.

Nereye Gidebilirsin?

Auckland

Ne Öğrenebilirsin?

Genel İngilizce
Yoğun İngilizce
İş İngilizcesi
Sınavlara Hazırlık için İngilizce

Nerede Kalabilirsin?

Aile Yanında
Öğrenci Yurdunda