Geleceğin Liderleri ve İngilizce Yaz Okulları

Kariyerini şimdiden planlıyorsan, genç yaşında zorlukların üstesinden gelebiliyor, problemlere çabuk çözümler sunabiliyor ve daha şimdiden liderliğe oynuyorsan “İngilizce ve Geleceğin Liderleri” yaz okulu programı tam sana göre…

Bu özel eğitimi Ardmore Language yaz okulunda almayı tercih edersen haftada 15 saat İngilizce eğitimine ek olarak, haftada 12 saat problem çözme, toplum önünde konuşma, fikir paylaşma, güven oluşturma, yaratıcılık, takım çalışması gibi birçok konuda liderlik eğitimi görebilirsin.

Yaz okulunun İngiltere, Londra’daki Westminster Üniversitesi’nde alabileceğin bu eğitim sırasında saha gezilerine, workshop programlarına,  simulasyon, vaka analizi, sunum ve seminerlere katılabilirsin.

……………………………………………………………………………………………………………………..

Yine İngiltere’de British Study Centres yaz okulunun “Geleceğin Liderleri” programına katılmayı tercih edersen, yine haftada 15 saat İngilizce eğitimine ek olarak, haftada 8 saat liderlik eğitimine katılabilirsin.

Bu özel yaz okulu programı içinde Kişisel Marka ve İyi bir İzlenim Bırakma(Sosyal bağ oluşturma, internet üzerinden profil yaratma ve yazma), Kariyer Hedefleri Oluşturma, Küresel Büyüme ve Gelişim(Not tutma ve pazar araştırması becerileri), Başarı ve Başarısızlık(Bir toplantıya başkanlık etme), Dünya Liderleri Zirvesi(Birleşmiş milletler zirvesi için önemli küresel meseleleri planlama ve sunma) gibi başlıklar üzerinden dersler görebilirsin.

Yaz okulu programı dahilinde her hafta yapılan tam ve yarım günlük gezilerle Brighton, Londra, Oxford, Cambridge, Stratford-upon-Avon, Cheltenham, Stroud, Bristol gibi İngiltere çevresini daha yakından tanıyabilirsin.

………………………………………………………………………………………………….

“Genç Liderler” isimli programıyla, Bucksmore Education İngiltere yaz okullarında eğitim almak istersen, yaş aralığına göre Tonbridge (13-16 yaş) ya da Oxford’u (16-18 yaş) ziyaret edebilirsin.

Bu özel yaz okulu programı ile İngilizce sunumlarda ve topluluk önünde konuşma sırasında kendine güven ve dil becerileri edinebilir, yöneticilik görevleri ve zaman yönetimi konusunda sınıf arkadaşlarınla yarışabilir, tartışma, anlaşma sağlama ve liderlik becerileri kazanabilirsin.

Haftada 28 saat alacağın dersler sırasında haftalık projeler(hukuk, gazetecilik, politika, turizm, birleşmiş milletler, teknoloji ya da pazarlama konularında olabilir) hazırlayacağın teori dersleri alabilir, interaktif yani gruplarla ya da sunumu yapan kişiyle iletişim halinde olabileceğin konferanslara katılabilir, takım çalışması, görev dağılımı ve grup yönetimini öğrenirken, her hafta sunumunu yapacağın projelere katılabilirsin.

Ders programının haftada 4 saatini de vaka analizleriyle(“Coca Cola’nın Başarısız Pazarlaması” gibi)  geçirebilir, bu eğitim sırasında da eleştirel düşünme ve problem çözme becerileri geliştirebilirsin.

Her hafta katılabileceğin 1 tam ve 2 yarım günlük okul gezisi sırasında ise Londra, Cambridge ve Brighton şehirlerini ziyaret ederek, İngiliz kültürünü de yakından tanıyabilirsin..

…………………………………………………………………………………………………………….

Kanada gibi medeni bir ülkeden öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyorsan, liderlik eğitimin için yaza uygun, bol hareketli ve kaliteli programlar sunan CISS yaz okullarını mutlaka tercih etmelisin.

Yaz okulunun Toronto, Toronto Üniversitesi merkezinde katılabileceğin 3 haftalık “Küresel Liderlik” programı sırasında, haftada 20 saat sadece liderlik eğitimi alabilirsin.

Haftada 12 saatini, sınıfında alacağın dersler sırasında liderlik, iletişim, problem çözme, eleştirel düşünce, küresel sorumluluk, takım olma, değişim tutkusu…gibi konu başlıkları üzerinden yeni beceriler kazanarak geçirebilirsin.

Haftada 4 saat ise, liderlik alanında çeşitli atölye programlarına ve 4 saat de liderlik becerilerini uygulayabileceğin “Community Block” derslerine katılabilirsin.

Derslerinin dışında kalan zamanını da  bayrak yarışı,  casino gecesi, renk savaşları, olimpiyatlar, dans, yıldızlar altında, fitness, game show, doğaçlama gecesi, karaoke, sihirbazlık şovu, sinema, çevre gezileri, kampüs içinde spor, fotoğraf avı, bilgi yarışması, yaz festivalleri, yetenek şovu, yoga, zumba… gibi bol bol İngilizce pratik yapmanı sağlayacak yaz okulu aktivitelerinde geçirebilirsin.

Ayrıca yaz okulu programın dahilinde, haftada bir tam ve üç yarım gün okul gezisine katılarak Niagara Şelalesi, Canada’s Wonderland, Wasaga Plajı, Blue Mountain Village, Blue Jays Beyzbol Oyunu, Centre Island, CN Tower, High Park, Fort York, Toronto Harbourfront, Ontario Sanat Galerisi, Casa Loma, St Lawrence Market, Distillery District, Royal Ontario Müzesi,Woodbine Plajı… gibi yerleri ziyaret edebilirsin.

 

Kategoriler:

Ardmore Language Geleceğin Liderleri – İngilizce Yaz Okulu Sana Neler Sunabilir?

Yaz okulu programı dahilinde her hafta yapılan iki tam ve bir yarım günlük geziye katılabilir ve  Londra, Big Ben, Westminster Abbey, Trafalgar Meydanı, St James Parkı, Londra Tasarımcı Outlet’i, London Eye ve Southbank, British Museum, Oxford Street, Piccadilly Circus, Windsor Kalesi ve Eton, Oxford Kalesi gibi birçok yeri görebilir; okul aktivitelerinde fazlasıyla eğlenebilir ve sosyalleşebilir; ziyaretin sırasında okul kampüsü içindeki öğrenci yurdunda kalabilirsin…

British Study Centres Geleceğin Liderleri – İngilizce Yaz Okulları Sana Neler Sunabilir?

İngilizce eğitimini en fazla 15 kişilik sınıflarda alabilir; bu yaz okulu programı sırasında okul kampüsleri içindeki öğrenci yurdunda konaklayabilir; yine okul içindeki spor salonu, tenis kortu, yüzme havuzu ve oyun sahaları gibi kampüs olanaklarından yararlanabilirsin…

Bucksmore Geleceğin Liderleri – İngilizce Yaz Okulları Sana Neler Sunabilir?

Eğitimini en fazla 11 kişilik sınıflarda alabilir; sosyalleşerek İngilizce pratik yapabileceğin yetenek şovu, spor turnuvaları, bilgi yarışması, gizemli cinayet(katil kim?) gibi yaz okulu aktivitelerinde fazlasıyla eğlenebilir, ziyaretin sırasında okul kampüsleri içindeki öğrenci yurdunda konaklayabilirsin…

CISS Kanada Geleceğin Liderleri – İngilizce Yaz Okulu Sana Neler Sunabilir?

Eğitimin sırasında üniversite kampüsü içindeki öğrenci yurdunda konaklayabilir; ayrıca yine kampüs içindeki çeşitli olanaklardan yararlanabilirsin…

Nereye Gidebilirsiniz?

Ardmore Language – Brunel Unmiversity, (14-17 yaş)
British Study Centres – Kings College London (14-17 yaş)
Bucksmore Education – Oxford, d’Overbroeck’s (genç profesyonller) (13-16 yaş)
Bucksmore Education – Tonbridge, Tonbridge School (13-16 yaş)
Bucksmore Education – Oxford University, Pembroke College (16-18 yaş)
CISS – Toronto, University of Toronto’s St. Michael’s Campus (13-17 yaş)

Nerede Kalabilirsiniz?

Öğrenci Yurdunda